Coneix l'equip

El Centre Lambda està format per dos professionals de la salut amb anys d’experiència en l’àmbit de la fisioteràpia i osteopatia. La seva experiència, proximitat i disciplina els situen en la vanguàrdia del sector a Girona.

Raul Troyano

Fisioterapeuta - Osteòpata

Diplomat l’any 2004 a l’Escola de Fisioteràpia i Infermeria Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Començo a treballar dins l’ àmbit de la fisioteràpia geriàtrica i domiciliària, on aprenc el valor de l’atenció personalitzada i l’empatia amb el pacient. Al mateix temps, em mantinc vinculat al món del futbol, esport que sempre he practicat, com a fisioterapeuta de la U.D. Cassà.

Treballant a diferents centres mèdics de la ciutat de Girona i coincideixo amb grans professionals que m’ajuden a entendre la importància del moviment i la seva fisiologia en la salut global del pacient i en la pràctica esportiva.

Realitzo els estudis d’Osteopatia a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona al 2013, adquirint així, una visió més àmplia del cos humà i noves tècniques i abordatges de teràpia manual. Durant tot aquest temps no perdo el contacte amb el món de l’esport. Treballo principalment amb futbolistes, però també amb esportistes d’altres disciplines (rugby, atletisme, ciclisme, tennis, crossfit i fitness).

El 2013 arrenca , amb molta il·lusió i responsabilitat, el projecte de Lambda Fisioteràpia i Osteopatia.

Ramy Abu-Tair

Fisioterapeuta - Osteòpata

La meva formació destaca per treballar integrant diverses disciplines de la salut dins d’un marc on la visió global de l’individu és la prioritat per poder ajudar a reforçar la seva salut.

De la mà de l’ortopèdia, obtenint la titulació l’any 1999 que m’endinsa en la fisioteràpia acabant la diplomatura l’any 2003 i, juntament amb l’osteopatia, he anat teixint un enfoc global on tractar d’esbrinar les capacitats de cadascú.

La meva trajectòria professional formant part del CB Akasvayu Girona desde l’any 2004 fins al 2008 em regala una experiència vital per entendre i evidenciar que el tractament personalitzat és on resideix el potencial de l’activitat física i la salut.

En els últims anys treballant en consulta a Girona i complementant la formació en medicina manual i Osteopatia finalitzant els mes estudis l’any 2012, he trobat la oportunitat per poder presentar LAMBDA fisioteràpia i Osteopatia com a centre de salut i activitat física que pretén assessorar de manera professional els nostres pacients.